HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Bernadotte skåle 3 stk.
Georg Jensen

Bernadotte skåle 3 stk.

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Gaven består af:

Bernadotte skål - Mellem
BERNADOTTE skål, mellem i blankpoleret stål.- design inspireret af Sigvard Bernadotte.

Bernadotte Pasta/Suppe Skål
Den elegante pastaskål i hvid porcelæn forener Bernadotte kollektionens riflede mønster med moderne design.

Bernadotte Morgenmads skål
Bernadotte skålen i hvid porcelæn bærer kollektionens riflede mønster og bringer et strejf af moderne elegance til bordet.

Gaven består af:

Bernadotte skål - Mellem
En moderne og opdateret klassiker. De rene linjer i Sigvard Bernadottes populære design fra 1930, går igen i denne skål. Det blankpolerede rustfrie stål fremhæver det enkle og minimalistiske i designet.

Skålen er i medium størrelse, og kan bruges til alle typer mad.

Georg Jensens stål produkter er produceret af 60% recycled stål.

Bernadotte Pasta/Suppe Skål
Den elegante pastaskål forener Bernadotte kollektionens riflede mønster med moderne design i hvidt porcelæn. De ikoniske riller former sig i bløde linjer langs den lave kant og gør skålen til et indbydende element på bordet. Skålen er ideel til pasta, salat eller suppe, og det enkle design er både smukt til hverdag, og når du serverer mad for dine gæster.

Pastaskålen er fremstillet i hvidt porcelæn.

Bernadotte Morgenmads skål
Bernadotte skålen bærer kollektionens riflede mønster og bringer et strejf af moderne elegance til bordet. De ikoniske riller former sig i bløde linjer og gør porcelænsskålen til et smukt element i borddækningen. Skålens størrelse indbyder til servering af morgenmad, suppe eller salat, og skålen er elegant i sig selv eller i kombination med tallerkener og glas fra Bernadotte kollektionen.

Skålen er fremstillet i hvidt porcelæn.
Materiale: Blankpoleret stå & Hvid porcelæn.
Mellem skål : H: 75 mm/ Ø: 175 mm.
Pasta/suppeskål : H: 50 mm/ Ø: 194 mm. - 0,7 ltr.
Morgenmadsskål: Ø: 15,4 cm - 60 cl


Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenterer Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst, æstetisk design, som spænder over bl.a. ure, smykker og produkter til hjemmet.

Georg Jensens egen filosofi var at skabe demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige dygtighed og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at identificere og støtte designtalenter, var det grundlag, han byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904.

Georg Jensens stil omfattede tidens Art Nouveau linjer, som han tilførte sin helt egen karakteristiske energi, der stadig kan genkendes i Georg Jensens design i dag. Klare, flydende former beriget med udsøgte skulpturelle udsmykninger, stiliserede blomster og frodige drueklaser reflekterer hans sanselige glæde ved naturen. Den fornemste opgave for Georg Jensen i dag er at udnytte mesterens egne ideer og principper og oversætte disse til design med relevans for den moderne forbruger.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud