HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 400 Beak kande
Georg Jensen

Beak kande

Budget 400

Normal udsalgspris: kr. 1.500,-


Den slanke og glatte kande Beak har en form, der er inspireret af kejserpingvinens majestætiske figur.
Servér din hjemmelavede limonade eller boblende mineralvand i den statelige Beak kande fra danske Georg Jensen. Kanden er designet af den kendte designer Maria Berntsen og er blevet en genkendelsesfaktor for Georg Jensen. Det elegante designsprog som kanden er inspireret af er en konge pingvin, der strækker sin hals over bordet.

Serien er produceret af stål fra producenter som arbejder med en genanvendelses grad på 60%.
Materiale: Rustfrit stål
Mål: 15,5 x 14,4 x 23 cm
Med en historie, der strækker sig over mere end 100 år, repræsenterer Georg Jensen unik håndværksmæssig kvalitet og tidløst, æstetisk design, som spænder over bl.a. ure, smykker og produkter til hjemmet.

Georg Jensens egen filosofi var at skabe demokratisk design med både funktionalitet og skønhed. Hans håndværksmæssige dygtighed og kunstneriske talent, kombineret med hans evne til at identificere og støtte designtalenter, var det grundlag, han byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904.

Georg Jensens stil omfattede tidens Art Nouveau linjer, som han tilførte sin helt egen karakteristiske energi, der stadig kan genkendes i Georg Jensens design i dag. Klare, flydende former beriget med udsøgte skulpturelle udsmykninger, stiliserede blomster og frodige drueklaser reflekterer hans sanselige glæde ved naturen. Den fornemste opgave for Georg Jensen i dag er at udnytte mesterens egne ideer og principper og oversætte disse til design med relevans for den moderne forbruger.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud