HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 300 Backgammon
Søren Søgaard

Backgammon

Budget 300

Normal udsalgspris: kr. 599,-


Klassisk backgammon spil i deluxe udgave.
Ultra lækker deluxe udgave af det klassiske backgammon spil.

Spillet har en spilleflade af velour og kommer i en lækker sort kuffert i imiteret læder.
Med til spillet hører naturligvis brikker,terninger samt raflebægre med Søren Søgaards logo i bunden.
Kuffert indeholder:
15 orange/røde brikker.
15 hvide brikker.
5 terninger.
2 raflebægre.
Spilleregler på engelsk.
For de, der endnu kan huske Søren Søgaard som Danmarks bedste billardspiller i en lang årrække, kan dette motto sikkert genkalde et billede af en charmerende, hurtig og blændende dygtig spiller. Han nåede i hans billardkarriere at vinde 7 danske mesterskaber i 3-bande carambole samt 22 danske mesterskaber i keglebillard.

Søren Søgaard begyndte i 1955 at opkøbe brugte billarder for at istandsætte og videresælge disse. Men den stigende efterspørgsel og det begrænsede udbud gjorde at han hurtigt indså at han selv måtte igang med at producere borde. Med sin ekspertise og erfaring på det grønne klæde, kunne han tilføre noget mere og usædvanligt til billarden.

Succesen var så stor, at han i 1970 kunne opkøbe danmarks, på det tidspunkt, største og ældste billardfabrik P.O. Pedersen grundlagt i 1887.
Opkøb af Donnerup Andersen i 1975, Bent Johansen i 1980, 3B Billard i 1984, Blok Dart i 1992, Sole Billard i 2005 og Billard Fyn 2016 fulgte efter og firmaet har vokset sig sundt og stærkt til et verdenskendt fænomen.

I 1972 blev aktieselskabet Søren Søgaard A/S stiftet og er idag Skandinaviens største billardfabrik.

Kun de allerbedste materialer bliver brugt til at producere kvalitets billarder og med et konstant krav til høj kvalitet er der nu produceret i tusindvis af Søgaard-billarder. Kegle-, carambole- og sidst men ikke mindst pool-billarder, som er spredt over hele verden så man i dag kan spille på Søgaard-borde i hele Skandinavien, Tyskland, Tjekkiet, Spanien, Grækenland, Rusland, Egypten, USA, Mexico, Venezuela, Korea, Japan m.v.

Selv om billard således er rygraden i firmaets sortiment er der gennem årene blevet hæftet flere produkter på, og i dag forhandles også bl.a. dart, petanque, bordtennis, airhockey og bordfodboldspil.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud