HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 560 Artisan stempelkande
Kitchenaid

Artisan stempelkande

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.299,95


KitchenAids elegante Artisan stempelkande i rustfrit stål er skabt til alle, der er passionerede omkring god kaffe.

Stempelkanden er udstyret med dobbelt vægge, hvilket holder kaffen varm længe, så den helt rette smag af kaffen udvikles og kan nydes helt korrekt.
Stemplet presser kaffen ned i bunden af kanden, så du opnår en aromatisk og fyldig smag. Stempelkanden har integreret vægt og timer, der gør det muligt at veje malet kaffe og vand hver for sig i kanden, så du får en fyldig kaffesmag med et perfekt forhold mellem kaffe, vand og bryggetid.

Ledningsfrit design og integreret betjeningspanel med LCD-skærm, hvor vægt og bryggetid kan aflæses.

Integreret vægt og stopur drevet med 2 AAA-batterier. • Stempelkanden har dobbeltvægskonstruktion, der giver en optimal bevarelse af varme.

Robust og stabilt design i rustfrit stål, der er nemt at rengøre. •
Håndtag med blødt greb.
Behageligt og nemt at bruge.
Stempelsamling og netfilter i rustfrit stål med silikoneforsegling.
Materiale: Rustfrit stål
Dobbeltvægskonstruktion
Indbygget vægt og timer
Ledningsfrit design
Håndtag med blødt greb
Betjeningspanel og LCD-skærm
I næsten et helt århundrede har KitchenAid ment, at det vigtigste er maden – Serious About Food – og vores produkter reflekterer en perfekt blanding af professionel ydelse, håndværksmæssig høj kvalitet og et ikonisk design.

KitchenAid har altid sat sin lid til den professionelle verden for gode råd, indsigt og forslag til produktudvikling. Det er en unik tilgang, som sammen med vores produktions høje kvalitet og en dokumenteret ydelse giver inspiration til din kulinariske lidenskab.

Uanset om du er ny i køkkenet eller godt på vej til at blive ekspert, er KitchenAid din ideelle partner, da alle vores husholdningsapparater er inspireret af, designet og udviklet sammen med professionelle kokke. Resultatet af dette langvarige arbejdsforhold er et udvalg af produkter, hvis teknologi og materialer leverer fantastiske professionelle resultater. Det betyder husholdningsapparater i høj kvalitet, som er elegante og højtydende, og flere muligheder til både dine menuer og dit køkkendesign.

Enhver, som virkelig forstår betydningen af, at "Det vigtigste er maden", kan nu opnå professionelle resultater takket være den måde, KitchenAids produkter fremstilles på.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud