Giv et gavekort

Forside Produkter 560 Air fryer
Ninja

Air fryer

Budget 560

Normal udsalgspris: kr. 1.199,-


Ninja Airfryer er lidt af en multimaskine.

Ud over at bruge den som en Fryer, kan den også bruges til at stege, opvarme og som dehydrator.
Når den bruges som ”fryer” bruges ingen eller meget lidt olie. Derved kan det samlede resultat af fedt reduceres med op til 75%.
Med denne Airfryer kan du nyde din favorit stegte mad, lige fra kyllingevinger til grøntsager ved brug af en lille mængde olie.

Det hele styres på fronten af maskinen via et touch panel, hvor det er muligt at vælge mellem variable varmeindstillinger og 2 ventilatorhastigheder. Kurvens store kapacitet er på 3,8 liter eller svarende til 900 g pomfritter.

Alt sammen i et flot kompakt design.
Mål: 35 x 28 x 34 cm.
Kapacitet: 3,8 L.
Ninjas inspirerende køkkenudstyr gør det hurtigt og nemt at tilberede lækker, sund mad og drikke derhjemme - uanset om du laver mad selv, underholder venner eller fodrer en sulten familie.

Efter årtiers succes i USA nyder Ninja nu global anerkendelse med kontorer i hele verden og er stolte over at være en del af JS Global, verdens 3. største små husholdningsapparater-fokuserede virksomhed - dedikeret til innovation og kvalitet.

Ninja giver dig mere med flere funktioner i hvert apparat og automatiske programmer, der gør det hårde arbejde for dig. Fra kraftige Ninja-blandere og præcise madprocessorer til alsidige madlavningsapparater, herunder Ninja Foodi-multikomfurer, grill, luftfryser og mere.

Hvert produkt er konstrueret internt og designet til hastighed, kraft, lethed og utrolige resultater. Vores ingeniører er altid innovative og fortsætter med at skabe nye teknologier, der bekæmper dine frustrationer over madlavning.

Sammen med vores søstermærke Shark, skabere af førsteklasses rengøringsprodukter til hjemmet, har Ninja til formål at have en positiv indflydelse på folks liv hver dag i hvert hjem rundt om i verden. Hvad laver du først?
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud