HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 300 aGO CARE højtaler sæt
Kreafunk

aGO CARE højtaler sæt

Budget 300

Normal udsalgspris: kr. 799,-


Denne helt nye transportable Bluetooth højtaler passer perfekt i lommen. Men lad dig ikke narre af størrelsen på aGO, for lyden er helt formidabel. Højtaleren er den mindste i Kreafunks sortiment, og dens bløde former og enkle design er et stilsikkert valg, der både kan pynte i hjemmet eller tages med, når du skal på farten.

aGO care er fremstillet af 35% mindre plastik, Stof front er lavet af 98% genanvendt polyester fra Gabriel Stof. Læder strop er lavet af genanvendt læder og trækassen som produktet leveres i er produceret af FSC certificeret træ.

Gaven indeholder 2 stk. aGO CARE der kan parres til TWS – True Wireless Stereo.
Transportabel Bluetooth højtaler fra Kreafunk er den del af CARE-sortimentet hos Kreafunk. Mængden af plastik er reduceret i hvert produkt med 35%. Plastikken er erstattet med hvedestrå fibre, som er et naturligt biprodukt fra hvedeproduktion. Desuden har Kreafunk indgået samarbejde med den danske tekstilvirksomhed Gabriel®, der har udviklet tekstil af genanvendt polyester.

Hvad med kvaliteten? Ingen grund til bekymring. Selvom Kreafunk har erstattet en stor del af plastikken med naturlige fibre og tilføjet en tekstil front, så er den vidunderlige lyd, du kender fra Kreafunks andre produkter, præcis lige så fantastisk, som den plejer at være.
Mål: 8 x 3,9 cm
Materiale: Plast/wheatfiber.
Front: 98% genbrugt polyester.
Bluetooth 5.
Op til 20 timers spilletid.
Indbygget mikrofon for håndfri opkald.
IP65 godkendt.
Indbygget 400mAh lithium batteri.
Output power 5W aktiv enhed med DSP (mærkbar bas ved lav volumen).
Kreafunk stræber efter at bygge bro mellem kreativitet og funktionalitet ved at kombinere disse i stilrene og moderigtige designs. Kreafunks komplette kollektion består af livsstilsprodukter, som bringer afslappende toner og urbane rytmer ind i alles liv.

Hos KREAFUNK holder de for øje, at livet er blevet mere og mere nomadisk. Alt skal være nemt at tage med sig. Derfor har de gjort mobilitet til en essentiel del af deres design DNA.

Du kan kalde det tilbehør, når du er på farten. Du kan kalde det interiør, når du er hjemme.

KREAFUNK blev etableret tilbage i 2011 af de to fremadskuende, ambitiøse og modige gentlemen Kenneth & Ruben. En genial idé – som blev skabt ud fra en irritation i hverdagen – blev den første spæde idé til, hvad der siden er blevet til en efterhånden lang række livsstilsprodukter i KREAFUNKs univers.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud