HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 340 A3/600 Headphones BT On-Ear
KYGO

A3/600 Headphones BT On-Ear

Budget 340

Normal udsalgspris: kr. 799,-


Kygo- norsk verdenskendt DJ, som både producerer og remixer.

KYGO A3/600 BT er et ledningsfrit headset og er kompatibel med både IOS og Android.

Fås i sort
De trådløse Kygo A3/600 on-ear hovedtelefoner er flot udførte hovedtelefoner med et moderne design, der passer til en urban livsstil.

23 timers brugstid og kvalitets-memoryskum lavet af læder i høj kvalitet sikrer, at du kan høre musik med høj komfort dagen igennem.

Bluetooth 4.2 med aptX-koden sikrer, at lydkvaliteten ikke går tabt i den trådløse forbindelse, så du kan nyde din yndlingsmusik. A3/600 har også en praktisk mikrofon og fjernbetjening, der giver dig mulighed for at styre musik og opkald på farten.
Vægt: 210 g.
Op til 23 timers spilletid.
Mikro USB oplader.
AUX 3.5mm audio cable.
Leveres med et hylster som headsættet kan foldes sammen i.
A3/600 opdateret udgave af A4/300.
Farve: Sort
Tippet fra Billboard Magazine om den 'næste EDM-superstjerne', er Kyrre Gørvell-Dahll, a.k.a KYGO, gået fra soveværelsesproducent til en af ​​de mest hypede elektroniske kunstnere på planeten i en hidtil uset tid.

Efter at have etableret sig som et navn, takket være hans brede populære remixer, sælger shows i Nordamerika og Europa såvel som overskriftpræstationer på festivaler inklusive TomorrowWorld og Findings, underskrev KYGO en verdensomspændende indspilningsaftale med Sony Music Entertainment i september.

Hans første originale nummer 'Firestone', der blev udgivet i slutningen af ​​2014, har nu samlet over 7 millioner afspilninger på SoundCloud og YouTube og over 40 millioner afspilninger på Spotify og toppede som nummer 4 i det verdensomspændende Spotify-diagram.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud