HAR DU BRUG FOR HJÆLP? RING TIL OS PÅ 70 27 00 75
Metz Firmajulegaver
Forside Produkter 640 2 stk. CHARGEit Stand powerbank/ trådløs oplader
SACKit

2 stk. CHARGEit Stand powerbank/ trådløs oplader

Budget 640

Normal udsalgspris: kr. 0,-


Gaven består af:

CHARGEit Stand powerbank / trådløs oplader - 2 stk.
CHARGEit Stand er en smuk trådløs oplader og power bank fra danske SACKit.

I CHARGEit Stand opladeren har SACKit kombineret en lang række cool features, samtidigt med at designet er i top. CHARGEit Stand har premium Qi certificeret trådløst fast charge, mulighed for opladning via kabel, 6000mAh batteri og LED indikatorer.

Gaven består af:

CHARGEit Stand powerbank / trådløs oplader - 2 stk.
Skal du lade din telefon op, eller skal du bruge den? Nu kan du gøre begge dele samtidig.

Skrive beskeder, se film, foretage videoopkald m.m. mens din telefon oplades.

Liggende eller stående opladning? Du bestemmer! Når du oplader din telefon med CHARGEit Stand, kan du selv vælge, hvilken vej skærmen skal vende, afhængig af, om du skal se film, skrive beskeder eller bruge apps.

Du kan op lade din telefon, som du ønsker, og du behøver ikke være super præcis, når du placerer telefonen – med hele 3 coils ( trådløse oplader spots) i CHARGEit Stand, er du sikret en stærk forbindelse uanset placering.

Tag den lille aluminiumshylde ud af CHARGEit Stand og kom den i den lille pose som følger med - så er den nem at transportere.
De små LED indikatorer viser hvor meget strøm der er tilbage på din CHARGEit stand og om din enhed oplades.

Vælg det design der passer dig og din stil.
CHARGEit Stand har et super lækkert design med stof fra danske Kvadrat og ramme i aluminium. Det lækre design gør, at opladeren passer ind overalt og endda pynter i hjemmets rum – tag den med dig på farten, stil den på kontoret eller brug den i hjemmet. Qi certificeringen betyder, at du får den sikreste og mest stabile trådløse oplader på markedet , som er kompatibel med alle Qi certifecerede produkter.

Gaven består af:

CHARGEit Stand powerbank / trådløs oplader - 2 stk.

-Farve: sort.
-3 Coils.
-Input: DC5V/2A, 9V/1.67A.
- LED indikatorer som automatisk slukker efter 30 sekunder.
-Fast charging.
-Output 1 Wireless Charging: 10W/7.5W/5W.
-Output 2 USB A: 5V/2.1A.
-Batterikapacitet: 6000 mAh.
-Produktmål: 140 x 80 x 24 mm.
-Ramme: aluminium.
SACKit er dansk design, som skiller sig ud. De skaber funktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! De går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i deres designs.

SACKit DNA
Hos SACKit arbejder de ud fra den ultimative kvalitetstest: de sælger kun produkter, som de gerne selv vil eje! Derfor kan de altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design.

Alle materialer er nøje udvalgt for at sikre dig funktionalitet og æstetik i hverdagen. De designer livsstilsprodukter til stuen, til terrassen, til børneværelset, til ferien, til stranden – kort sagt til det moderne, aktive liv. Derfor sikrer de sig, at alle materialer er af en kvalitet, som kan holde i årevis.

Funktionalitet og holdbarhed er ikke nok! Derfor har alle SACKit produkter et touch af smukt skandinavisk design, som matcher det moderne hjem.
Skal vi være venner? Bliv opdateret med nyheder, inspiration og gode tilbud